Veelgestelde vragen

Ja, dat is mogelijk! Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

 

Wij hanteren geen openingstijden. Het is wel mogelijk om een afspraak te maken om op de boomkwekerij de haagplanten te komen bekijken of afhalen. Dit is mogelijk op vrijdag of zaterdag. Neem hiervoor contact met ons op.

Ja, wij hanteren garantie in de periode van 1 oktober t/m 1 mei. Meer informatie hierover kunt u vinden op de informatiepagina: voorwaarden.

Op de productpagina van iedere haagplant kunt u berekenen hoeveel planten u nodig heeft voor uw haag. Dat kan door de maat van de planten aan te klikken en door in te vullen hoeveel strekkende meter haagplanten u nodig heeft. Vervolgens wordt er een advies gegeven hoeveel planten u nodig heeft voor uw haag.

De hoogtemaat van de haagplanten wordt altijd aangegeven zonder pot/kluit.

Voor een haag maakt dit in principe niks uit. Wij maken geen onderscheid in de prijs als de haagplant zowel beschikbaar is in pot als met kluit.

Stan Verwaaij Haagplanten levert enkel de haagplanten. Wel hebben wij contacten met verschillende hoveniers in de regio. Mocht u er interesse hebben dat de haagplanten gelijk voor u geplant worden en eventueel een oude haag verwijderen. Neem dan contact met ons op. Dan zorgen wij ervoor dat een hovenier dit werk voor u doet.

Bij u bestelling krijgt u een gratis stappenplan waarin duidelijk staat aangegeven hoe u het beste uw haag kunt aanplanten en verzorgen!

In het gratis stappenplan dat u bij uw bestelling krijgt, staat duidelijk beschreven hoe u het beste uw haag kunt verzorgen.

Op de productpagina van de desbetreffende haagplant staat aangegeven hoe vaak u, uw haag moet snoeien. De beste tijd om uw haag te snoeien is in het voorjaar of najaar.

U heeft 14 dagen bedenktijd. Als u binnen die tijd uw haagplanten wilt terugsturen neem dan contact met ons op. Het is echter niet mogelijk om de haagplanten gratis te retourneren.

Mochten uw haagplanten niet “aanslaan” of verkleuren de haagplanten? Kijk dan eerst of de grond vochtig genoeg is en voeg eventueel meststoffen toe. Weet u zeker dat dit niet de oorzaak is, neem dan contact met ons op.

Levering

Ja, dit is mogelijk! U kunt aangeven op welke dag u graag de haagplanten wil ontvangen. Onze leverdagen zijn maandag t/m zaterdag. Ook is het mogelijk om u haagplanten af te halen.

Momenteel is dit helaas niet mogelijk. Wel kunnen we rekening houden met u wensen. U kunt dit aangeven bij u bestelling

Als wij de haagplanten zelf leveren zullen de haagplanten geleverd worden door middel van een transportbusje. De planten staan los in het transportbusje en worden netjes op de plek neergezet waar u de haagplanten wilt hebben.

Indien onze transporteur de planten levert, worden de haagplanten geleverd met een vrachtwagen. Het is belangrijk dat het mogelijk is voor een vrachtwagen om de planten te kunnen leveren op het door u aangegeven adres. Deze planten staan op een pallet of zitten in een pallet box. De chauffeur zal vervolgens de pallet bij u afleveren.

Om kwaliteitsverlies van de haagplanten te voorkomen adviseren wij om de haagplanten zo snel mogelijk aan te planten. Mocht u niet direct de haagplanten kunnen aanplanten, zorg er dan voor dat de haagplanten regelmatig, voldoende water krijgen.

Ja, dit is mogelijk! De prijzen van de planten blijven hetzelfde. Neem gerust contact met ons op wat de voorwaarden zijn voor leveren in het buitenland.