Over

Stan Verwaaij

Stan Verwaaij is mijn naam. Ik ben 25 groeiseizoenen jong en heb onlangs mijn diploma Bedrijfskunde- en Agrifoodbusiness behaald op de HAS Hogeschool in Venlo. Getogen op de boomkwekerij van mijn ouders in Ottersum is het groene leven mij met de paplepel ingegoten. Het ouderlijke bedrijf heeft zijn wortels en takken uit laten groeien naar een professionele, internationaal georiënteerde boomkwekerij van 15 hectare met meerdere locaties in Ottersum en Ven-Zelderheide. Deze kwekerij is gespecialiseerd in het kweken van hoge kwaliteit, wintergroene haagplanten.

Persoonlijke favoriet

Laurier ‘Elly’

Mijn persoonlijke, favoriete haagplant is de Laurier ‘Elly’. Dat komt omdat deze lauriersoort alle eigenschappen bezit die een goede haagplant nodig heeft: winterhard, wintergroen en ziekteongevoelig. Het grote verschil van de ‘Elly’ t.o.v. andere haagplanten is de groeiwijze van de plant. ‘Elly’ heeft een slanke taille, een smalle, opgaande groeiwijze wat er voor zorgt dat deze plant zeker niet te breed wordt en daardoor ideaal is voor een haag!  

Over

Stan Verwaaij

In 2020 ben ik gestart met mijn eigen groene ondernemersdroom: Stan Verwaaij Haagplanten. Hiermee ben ik een mogelijkmaker voor consumenten om rechtstreeks via de veelbesproken korte keten haagplanten in te kopen vanuit de professionele vakkwekerijEen kortere en versere route tussen producent en consument bestaat niet! Mijn garantie: binnen een aantal dagen staan de haagplanten vanuit het perceel van de kwekerij bij u in de tuin. Zo blijft de keten kort, sluiten we de handel uit, houden we de kwaliteit hoog en betaalt u een  eerlijke prijs voor het product.